Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. +31 (0)786772353
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Metaaldraaierij De Koning BV

Massa productie

Voor de grote series draai- en freeswerk staan 22 CNC machines ter beschikking. Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen uit de markt en in te springen op verschillende seriegroottes is door de jaren heen geinvesteerd aan een mix van verschillende machines. Het meerendeel van de machines is bedoeld CNC gestuurd draaiwerk dat dag en nacht productie kan draaien. Dit gebeurt op een drietal verschilllende concepten draaibank.

CNC draaien onbemand    

Op de locatie in Heerjansdam zijn twaalf CNC machines met een stafcapaciteit oplopend tot 80 mm beschikbaar. Om groter draaiwerk of nabewerking van halffabrikaten mogelijk te maken hebben we nog vier draaibanken met robot- of gantrybelading beschikbaar. Zo hebben we een goede mix van grote series klein werk op de stafbanken en middelgrote series op de robot/gantry beladen banken. Het plan is om binnen vijf jaar de capaciteit uit te breiden met een robot-beladen draaibank met een halffabrikatenmagazijn van ~ 500-1000 stuks.

Voor de grotere series draaiwerk werken wij nauw samen met onze zusteronderneming Dekon Metaalbewerking BV in Zierikzee, waar de focus ligt op stafwerk.

CNC frezen onbemand

Onbemand CNC gestuurd frezen wordt uitgevoerd op een 3-assig bewerkingscentrum met een in huis otnwikkeld automatisch beladingssysteem. In 2019 wordt deze capaciteit uitgebreid met een 5-assig bewerkingscentrum met een commercieel beschikbaar beladingssysteem wat grotere series en automatisch beladen van verschillende productieorders achter elkaar mogelijk maakt. Dit zal een grote verandering teweeg brengen in onze workflow wat betreft CNC frezen.

Massa productie Metaaldraaierij de Koning Heerjansdam

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven