Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. +31 (0)786772353
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Metaaldraaierij De Koning BV

Het bedrijf

Metaaldraaierij De Koning BV is een toeleverancier in de verspanende industrie, waarbij de focus ligt op het produceren van middelgrote series draai- en freeswerk.

Op locatie in Heerjansdam wordt gewerkt met een tiental mensen versterkt door een zeer nauwe samenwerking met het zusterbedrijf “Dekon Metaalbewerking BV” te Zierikzee waar met ca. 6 mensen sinds de oprichting in 2007 wordt gewerkt in een nieuw gebouwde hal.

Er wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van geautomatiseerde draaibanken met verschillende vormen van werkstukbelading, zoals stafaanvoeren, gantry-loaders en robot-beladingssystemen. Door te investeren in dit soort geautomatiseerde machines die voldoen aan het done in one principe hebben werkstukken geen (handmatige) nabehandeling nodig en kan een consistent en hoogwaardige kwaliteit gehaald worden. 

Voor een aanzienlijk aantal klanten worden uit voorraad fijnmechanische producten geleverd op basis van nader afgesproken voorwaarden. Dit order-pick systeem kan de prijs van werkstukken aanzienlijk verlagen en lead times verkorten. Klanten die gebruik maken van dit systeem realiseren in sommige gevallen boven de 95% JIT leveringen wat leidt tot lagere voorraadstanden in hun organisaties. Relaties worden gevonden in diverse takken van industrie zoals die voor de installatie, automotive, maritieme, medische, sanitaire, offshore en meet- en regeltechniek.

Op al onze overéénkomsten, diensten, leveringen, producten en offertes zijn de “Metaalunie voorwaarden” van toepassing.

Targets

  • Automatisch produceren volgens het done in one principe
  • Kwalitatief hoge producten afleveren
  • Lead times voor klanten verkorten
  • Een hoog serviceniveau bieden aan klanten

Metaaldraaierij De Koning Heerjansdam

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven